Stay young, in your way.


Sällan händer det så mycket som när Ella är med.


Hon är min storasyster och visst är hon stor. Stor som i vuxen och vuxen som i ansvar och nog tar hon ansvar, välhjärtat tar hon ansvar för mycket . Vuxen som i att ha sina fötter på jorden, men utan förvarning hoppar hon flera meter över marken, Vuxen liksom en erfaren farbror vilken ger råd som ur en bok, men hennes bok är en storsint och fritänkande bok som inte är helt färdigskriven. Allt är hon vuxen, vuxen som i grå. Ella har alla regnbågens färger.





My Blood Is Warmer When You're Here And Elli Please Stay Young.

Kick!



Klockan åtta åkte jag ensam ut i Nybrobacken. Kicks och Glädjerus!


Plötsligt shufflades Honeypies fram i iPoden och jag bokstavligt talat flög upp på boxen, utan att tänka eller tvivla. Boxen som jag inte tordats närma mej sen krashade i Norge för två vintrar sen.








                            Jag vågar!




Jag är glad att jag är ledsen

Jag är ledsen. Jag är glad.

Jag fnittrar som ett litet barn för att sedan skaka av saknad. Jag rycker på axlarna och säger att det löser sej nog, men frågar momor vad jag ska göra på måndag har jag inget svar. Det är sånthär som jag är bäst på, att göra något spontant som jag verkligen vill. Frågan är hur jag ställer mej nu, när hjärtat skriker en sak samtidigt som det realistiska tjatar om något annat. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag vill göra minst fyra olika saker på måndag.

Jag är förvirrad och glad, glad för att jag är med mina systar, glad för att jag älskar och glad för att jag känner så mycket. Fast jag tänker inte bara le, det har vi väderflickorna till, i synnerhet inte utan nikotin. Det är vatten, vatten överallt.





Det finns inget skönare än när det vänder
, säger pappa. Idag så blåser jag så hårt som jag förmår för honom.

Till Er

Denna bloggen är till Er.  Till Er som får mej att dansa i regnet. Till Er som får mej att gråta genom att bara fråga hur jag mår. Till Er som jag sjunger högt med. Till Er som jag vill ta med till min öde ö. Till Er som pussar mej i pannan. Till Er som kan göra min dag genom genom att ni passerar i mina tankar. Till Er som tar ner mej på jorden och lyckas få mej att tycka om det. Till Er som får mej att skratta tills jag kiknar. Till Er som får mej att älska hösten. Till Er som är mitt rosa skimmer i min vardag. Denna bloggen är till Er.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0